Portakal
(Citrus aurantium var. dulcis)
Turunçgiller ailesine ait olan portakal melez bir ağaç türüdür.
C vitamini bakımında zengin bir meyve türüdür. Portakal yağı meyvenin kabuklarından elde edilmektedir. Yüksek oranda Limonene içermektedir.
ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ:
Portakal kabuklarından su buharı distilasyonu yöntemi ile elde edilmektedir.
İÇİNDEKİLER:
Portakal Yağı - Orange Oil
(Citrus Sinensis Oleum)
UYARILAR:
* Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız.
* Üretim Tarihi (ÜRT), Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve Parti No (PN) ambalajın üzerindedir.
METHOD OF OBTAINING:
It is obtained from orange peels by water vapor distillation method.
INGREDIENTS:
Orange Oil (Citrus aurantium var.dulcis Oleum)
WARNING:
* Store at room temperature in a covered place, away from light.
* Production Date (URT), Recommended Consumption Date (TETT) and Batch Number (PN) are on the packaging.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir