"Kimi yemeklerde marinize ederken, kimi yemeklerde serperek, isterseniz harç yaparak dilerseniz çeşni olarak tüketebileceğiniz;
Lezzet Sırları Serisi 1 - 10”
“Doğal, Katkısız, Koruyucusuz Karışım Baharat” ve Koruyucusuz Bulyonlar”
Et Suyu Toz Bulyon | Beef Bouillon Powder |
Koruyucu İçermez| no preservatives |
İçindekiler: Tuz, mısır nişastası, şeker, hidrolize bitkisel protein, aroma verici (et), bitkisel yağ (ayçiçek), zerdeçal, kereviz , karabiber, maya ekstraktı , toz karamel (E150 d), aroma artırıcı-monosodyum glutamat, kurutulmuş dana eti (%0,1).
Alerjen İçerir: Kereviz.
Rutubetsiz, serin, kuru ve ışık almayan yerde saklayınız.
Kullanım Şekli: 1 yemek kaşığı (20 gr) Arifoğlu Et Suyu Toz Bulyon kaynamış su (1 lt) içerisinde çözülerek kullanılır.
Kullanım Alanı: Tüm çorba çeşitlerinde, pirinç ve bulgur pilavında, türlü ve sebze yemeklerinde kaynamış suda çözülerek kullanılır.
“Pişmeye yakın yemeğe katılarak kullanılması önerilir’’
Nohutlu Bulgur Pilavı: (4 Kişilik)
1 lt kaynamış su bir tencereye aktarılır, 1 yemek kaşığı (20 gr) Arifoğlu Et Suyu Toz Bulyon kaynamış su içerisinde çözülür. 2 yemek kaşığı pişmiş nohut eklenir. 2 su bardağı pilavlık bulgur tenceredeki kaynamış su karışımına eklenerek kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirilir. Suyu çekilmiş bulgur 10 dk kapalı olarak dinlenmeye bırakılır. Ayrı bir tavada 1 yemek kaşığı tereyağı veya isteğe göre sıvı yağ hafif pembeleştirilir ve tenceredeki pilav üzerine eklenerek karıştırılır. Sıcak servis yapılır. Afiyet Olsun.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir