İriliğine göre kilogramda (231-260) dane siyah zeytin olan ürünümüzdür.
Ege’nin verimli topraklarında ve rüzgarında olgunlaşan ekim, kasım ve aralık aylarında dağ ve ova köylerinden topladığımız ürünler,
fabrikamızda boylarına ayrıldıktan sonra zeytin sarnıçlarına dökülür ve az tuzlu salamuraları ayarlanıp, taş baskıları yapılıp olgunlaşması beklenir.
Tüm ürünlerimiz hiç bir kimyasal ve katkı maddesi kullanmadan doğal fermente yöntemi ile üretilmektedir. Su ve Tuz dışında hiçbirşey kullanılmamaktadır.
Tamamen doğal üretim esası ile üretilmesinden, en az 8 ay gibi bir bekleme süresi sonucunda olgunlaşmasını tamamlamaktadır.
Siz değerli müşterilerimize, olgunlaşması hızlandırılmış bir diğer adı ile ısıtma zeytin yerine kendi doğal sürecinde tatlanmış, katkısız naturel sunuyoruz.
Tüm ürünlerimizi kendi üretim tesisimizde üretmemiz sayesinde de hep aynı lezzet ve aromayı değişmeden yakalayacaksınız.
Doğal fermente zeytinlerimizi gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun.
• Doğal fermente edilir.
• Hiçbir kimyasal kullanılmaz.
• Aroma oranı yüksektir.
• Tuz haricinde hiçbir katkı maddesi olmadan doğal halinde uzun süre dinlenmeye bırakılarak fermante edilir, tat ve nefaset kazanır.
• Ortaya çıkan ürün yüksek kalitededir.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir