Discord Watch Together Nedir ve Nasıl Yapılır?

01 Aralık 2023

Discord Watch Together Nedir ve Nasıl Yapılır?

Discord online oyunseverler için harika bir iletişim uygulaması. Özellikle takım halinde oynanan çok oyunculu oyunlar için sıkça tercih edilen bir uygulama olan Discord, sadece oyunseverlerin değil birçok internet kullanıcısının da favori mesajlaşma uygulamalarından biri. Discord’un kullanıcılarına sunduğu Discord Watch Together özelliği de oldukça beğeni topladı. Gelin bu yeni özelliğin detaylarına birlikte bakalım.

 

Discord Watch Together Nedir?

Discord Watch Together, discord kullanıcılarının birlikte video izlemesine imkân tanıyan bir özelliktir. Birlikte video izlemek ve müzik dinlemek için en iyi yollardan biri olan bu özellik sayesinde herkes bir video oynatma listesi oluşturabilir. Watch Together sayesinde içerik senkronizasyonlarını senin yerine Discord halleder.

 

Discord Watch Together Nasıl Kullanılır?

Discord’da birlikte film izlemek ve müzik dinlemek gibi etkinlikleri gerçekleştirmene imkân tanıyan Discord Watch Together kullanıcıların en sevdiği özelliklerden biri. Peki Watch Together nasıl kullanılır? Şu adımları izleyerek Watch Together kullanabilirsin;

 

  • Öncelikle bir sesli kanala katılmalısın
  • Bir sesli kanala katıldığında, ses kanalı kontrollerinde “Etkinlik Başlatıcı”yı göreceksin.
  • Etkinlik Rafını açmak için “Etkinlik Başlatıcı”ya tıkla.
  • Açılan listeden “Watch Together” etkinliğini seç.

 

Bu adımlardan sonra oynatma listene video veya müzik eklemek için trend olan herhangi bir videoyu tıklayabilir, bir YouTube / Spotify bağlantısını arama çubuğuna yapıştırabilir ya da doğrudan arama yapabilirsin. Oynatma listene içerikler eklenir eklenmez otomatik olarak oynatma başlar. Bu oturuma katılanlar Watch Together etkinliği boyunca oynatma listene içerik eklemeye devam edebilir.

 

Discord Spotify dinleme partisi yapmak için ise arka planında Spotify çalmaya devam ederken, mesaj kutunda yer alan “+” simgesine tıklayarak dilediğin arkadaşını dinlemeye davet edebilirsin. Ancak burada unutmaman gereken nokta davet ettiğin arkadaşlarının Spotify Premium üyesi olması gerektiğidir. Gönderdiğin davete katılan tüm arkadaşların “Katıl” butonuna tıklayarak seninle birlikte müzik dinleyebilir. Böylece arkadaşlarınla birlikte Discord beraber müzik dinleme imkânı elde etmiş olursunuz. Spotify birlikte dinleme mobil uygulama için henüz mevcut değildir. Bu özelliği yalnızca masaüstünde kullanabilirsin.

 

Discord Watch Together özelliği ile arkadaşlarınla Discord’dan beraber film izleme imkânın da bulunur. Ancak bir grupla video izliyorsan izlediğin video maksimum 180 dakika oynatılır. Tek başına izlediğinde ise bu süre 30 dakika ile sınırlıdır. Süre sona erdiğinde video oynatması sona erer. Videoyu yeniden izleyebilmek için 10 dakikalık soğuma süresinin bitmesini beklemen gerekir. Bu zamanlayıcı tüm sunucular ve sesli sohbetler için geçerlidir.

 

Discord Watch Together nasıl yapılır konusu ile ilgili içeriğimizn sonuna geldik. Sen de sıkı bir Discord kullanıcısıysan ve Discord’un tüm özelliklerini aktif şekilde kullanıyorsan senin için harika bir haberimiz var. FreeZone oyuncu tarifeleri başta Discord olmak üzere birçok popüler oyun ve uygulamada internetinden yemez. Evet yanlış okumadın. Eğer bir Freezone’luysan doyasıya Discord ve daha birçok popüler uygulamayı paketindeki internetinden harcamadan kullanırsın. Böylece hem GB’ların sana kalır hem de en sevdiğin uygulamaları doyasıya kullanabilirsin. Üstelik FreeZone güzellikleri bunun gibi daha birçok avantajı da beraberinde getiriyor. FreeZone genç tarifeler popüler birçok marka iş birliği ile 26 yaş altındaki kullanıcılara muhteşem indirimler ve fırsatlar sunar. Eğer henüz FreeZone’lu olmadıysan Vodafone FreeZone web sitesi üzerinden ya da mağazalarımızı ziyaret ederek başvurunu yapabilir ve FreeZone dünyasına hızlı şekilde adım atabilirsin. Son olarak eğer hattı kendi üzerine tanımlı olmayan 26 yaş altındaki bir Vodafone kullanıcısıysan senin için de bir önerimiz var ki o da hemen hattını üstüne tanımla! Çünkü hattını üstüne tanımlayan Vodafone kullanıcıları sürpriz indirimler kazanıyor.

 

 

Yüzlerce gaming ekipmanını indirimli alabileceğin FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri gör!

‍‍