Discord Sunucunuzu Popülerleştirecek En İyi Discord Botları

16 Ocak 2024

Discord Sunucunuzu Popülerleştirecek En İyi Discord Botları

Oyuncuların çok sevdiği bir iletişim uygulaması olan Discord, içerisinde bulunan çeşitli botlar sayesinde kullanıcıların işini kolaylaştırıyor ve uygulamayı çok daha eğlenceli bir hale getiriyor. Birçok konuda farklı botların yer alması kullanıcıların seçim yapmasını zorlaştırsa da bu içeriğimizde senin için en iyi Discord botlarını listeledik. Bakalım en iyi Discord botları nelermiş?

 

En İyi 15 Discord Botu

Discord botları içerisinde birçok farklı işleve sahip bot bulunur. Müzik çalma, mesaj silme, sunucu oluşturma gibi işlevlere sahip olan bu botlar kullanıcıların Discord’u daha keyifli şekilde kullanmasına yardımcı olur. Şimdi son dönemde kullanıcılar tarafından sıkça kullanılan popüler Discord botlarından kısaca bahsedelim.

 

Mee6

Discord kullanıcıları içerisinde en çok tercih edilen botlardan biri olan Mee6 Discord mesaj silme botu olarak da bilinir. Ancak Mee6’nın işlevleri sadece bununla sınırlı değil. Bu bot ile küfür ya da spam filtreleri uygulayabilir ve sunucu kural ihlallerini denetler. Böylelikle herhangi bir kural ihlali yapan kullanıcıyı otomatik olarak algılar ve verdiğin komutlara göre bu kullanıcıyı geçici ya da kalıcı olarak banlar. Aynı zamanda Mee6 ile diğer kullanıcıları sunucuna davet edebilir, onlara rol atayabilir ve sunucunun kurallarını onlara açıklayabilirsin.

 

Invite Manager

Eğer Discord’da kalabalık bir sunucuya sahipsen kullanabileceğin en iyi Discord botları içerisinde kesinlikle Invite Manager de yer almalı. Sunucunda yer alan kullanıcıları ve bu kullanıcıların sunucuya kimleri davet ettiğini kusursuz bir şekilde raporlayan bu bot sayesinde hangi kullanıcının sunucuya ne kadar üye davet ettiğini de öğrenebilirsin.

 

Dank Memer

Dank Memer de Discord en iyi botlar arasında yerini almış olan bir eğlence botu. Bu bot sayesinde hem kendi komik görüntülerini oluşturabilir hem de arkadaşlarına eğlenceli görüntüler gönderebilirsin. Aynı zamanda Dank Memer içerisinde çeşitli oyunlar da oynayabilir ve bu bot için geliştirilmiş olan paralardan kazanabilir ve sanal eşyalar satın alarak eğlenceni katlayabilirsin.

 

ProBot

En popüler Discord botları listesindeki bir diğer bot da oldukça iyi bir moderatör botu olan ProBot. Bu bot sayesinde istediğin karşılama mesajını otomatik olarak ayarlayabilir, sunucu istatistiklerini inceleyebilir ve gelen sorulara otomatik yanıtlar verebilirsin. ProBot sayesinde sunucunun düzenli şekilde ilerlemesini sağlar ve aynı zamanda spam ve küfür gibi olumsuz davranışta bulunan kullanıcıları da banlayabilirsin.

 

Octave

Bir Discord müzik botu olan Octave sayesinde Youtube ve Soundcloud üzerinde bulunan bir şarkıyı ses kanallarında kolayca çalabilirsin. Aynı zamanda şarkı sözlerini görüntüleyebilir ve çalma listesi de oluşturabilirsin. Sunucuna oldukça eğlenceli bir hava katacak olan Octave botunu mutlaka denemelisin.

 

Cafe

Cafe oldukça popüler bir Discord oyun botu. Kullanıcılarına oldukça keyifli vakit geçirme imkânı sunan Cafe içerisinde onlarca oyun bulunuyor. Bu oyunları oynadığında aldığın puanlara göre liderlik sıralamasında yükselebileceğin bu oyun botu sayesinde oldukça keyifli bir şekilde sosyalleşebiliyorsun.

 

Doğruluk Cesaretlik

Yılların eskitemediği bir oyun olan “Doğruluk mu? Cesaret mi?” oyununu bilmeyen yoktur. Discord doğruluk cesaretlik botu da tam da bu oyunu günümüze taşımış olan bir bot. Tek komut ile arkadaşlarınla oynayabileceğin bu oyun ile çok keyifli vakit geçirebilirsin. Aynı zamanda bot içerisinde yüzlerce farklı soru bulunuyor ve bu da eğlenceyi katlıyor.

 

Clyde

Discord yapay zekâ bot olarak kullanıma sunduğu Clyde ile yapay zekâ destekli sohbet robotu ile Discord’u bir araya getirdi. Clyde ile sorulan sorulara yapay zekâ desteği ile cevap vermek ve sohbet etmek mümkün.

 

Rythm

Discord şarkı botu ekleme konusunda kullanıcıların en çok tercih ettiği botlardan biri de Rythm. 16 milyondan fazla sunucuda kullanılan bu bot ile sevdiğin şarkıları arkadaşlarına dinletebilirsin.

 

Crystals

Geliştirilmiş sunucu koruma komutları ile sunucuların için kolaylık sağlayan Crystals bir Discord sunucu oluşturma botu. Bu botun birçok sunucu kurma özelliği ve farklı komut özellikleri bulunuyor. Aynı zamanda Crystals Discord kanal oluşturma botu arayanlar için de bir alternatif olabilir.

 

EpicRPG

Metin tabanlı bir rol yapma botu olan EpicRPG sunucunda bulunan kişiler ile belli komutlar sayesinde savaşmanı sağlar. Oldukça eğlenceli bir oyun botu olan EpicRPG’de seviye atladıkça yeni kodlar açılır ve bu da farklı materyaller almana olanak tanır.

 

Hydra

Hydra, Discord’da en çok kullanılan müzik botlarından biri. Spotify, Deezer, Soundcloud ve Youtube gibi popüler siteler ile optimize olması bu botu en popüler müzik botları listesine taşımış. Kullanımı oldukça kolay olan Hydra ile kesintisiz bir müzik deneyimi yaşayabilirsin.

 

Smoogle Translate

Popüler botlar listesindeki bir diğer bot da Smoogle Translate. Bir çeviri botu olan ve üst düzey çeviri yeteneğine sahip olan Smoogle Translate sayesinde dilediğin çeviriyi kolayca gerçekleştirebilirsin. Aynı zamanda Smoogle Translate Türkçe dil desteğine de sahip.

 

Poketwo

En popüler oyun botlarından biri olan Pokecord’un kapanmasının ardından alternatif olarak önerilen botlardan biri Poketwo. Pokecord’da olduğu gibi Poketwo botunda da pokemon yakalayabilir, pokemonlarını geliştirebilir ve arkadaşlarınla pokemon savaşları yapabilirsin.

 

DiscordTip

Son yıllarda kripto paraların hızlı yükselişi DiscordTip botunun da popülerleşmesini sağladı. DiscordTip sayesinde sunucu içerisinde yer alan kullanıcılar birbirlerine kripto para gönderebilir. Ayrıca farklı bot içerisinde farklı kodlar aracılığı ile gelen bahşişleri de çekmek mümkün.

 

Eğer sen de sunucunun daha iyi şekilde çalışmasını ve daha çok kullanıcıya hitap etmesini istersen bu botların sana çok yardımı olacak. Discord kullanmayı seven kullanıcılar için ayrıca güzel bir haberimiz daha var! FreeZone oyuncu tarifeleri Discord kullanımlarında internetinden harcamıyor. Evet yanlış okumadın. Eğer bir Freezone’luysan doyasıya Discord ve daha birçok popüler uygulamayı paketindeki internetinden harcamadan kullanırsın.

 

FreeZone güzellikleri sadece bununla da sınırlı değil. FreeZone genç tarifeler sana uygun birçok avantajı, indirimi ve fırsatı da beraberinde getirir. Henüz FreeZone’lu olmadıysan Vodafone FreeZone web sitesini ziyaret ederek ya da Vodafone mağazalarına gelerek başvurunu yap ve FreeZone avantajlarından yararlanmaya başla. Eğer hattı kendi üzerine tanımlı olmayan 26 yaş altındaki bir Vodafone kullanıcısıysan da hemen hattını üstüne tanımla ve hem FreeZone dünyasına adım at hem de sürpriz indirimleri yakala.

 

 

FreeZone’un Gaming avantajları ile oyunlarda AFK kalma!

Hemen İncele

‍‍