Sevgililer Gününde Sevgilinizi Mutlu Edecek Özel Hediye Fikirleri

12 Şubat 2024

Sevgililer Gününde Sevgilinizi Mutlu Edecek Özel Hediye Fikirleri

Özel günler, takvim sayfalarını anlamlı kılıyor. Anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü, evlilik yıldönümü, doğum günü ya da yılbaşı gibi özel günleri heyecanla bekliyoruz. Sevgililer günü, bir yıl boyunca yaşanan en anlamlı ve en özel günlerden biri. Sevgililer günü için hediye arayanlar ya da bu özel günde ne yapmalı diye düşünenler için etkileyici fikirlerimiz var. Sevgilinizle heyecanla kutlayacağınız ve unutamayacağınız çok özel bir gün geçirmek için tek sınır hayal gücünüz. Peki, sevgililer günü tam olarak nedir, ne zamandan beri kutlanıyor ve 2024 sevgililer günü hangi güne denk geliyor? Önce bu sorulara cevap verelim, ardından da size 14 Şubat Hediyeleri için harika fikirler sunalım. Başlıyoruz…

 

Sevgililer Günü

 

Her yıl, şubat ayında özel ilişkisi olan herkesi, bir sevgililer günü hediyeleri telaşı sarıyor. Alışveriş merkezlerinde saatler süren arayışlar, e-ticaret sitelerinde fırsat ve kampanya kollamalar derken bazıları için bu özel gün maalesef uygun bir hediye bulma stresine dönüşüyor. Şimdi, stresinizi azaltacak bilgiler geliyor. Bu bilgileri sevgilinizle de paylaşarak onu etkileyebileceğinizi de ekleyelim.

 

İlk sevgililer günü ne zaman kutlandı, bilmiyoruz ama 14 Şubat sevgililer gününün Milattan öncesine dayanan bir hikayesi var. Çünkü Aziz Valentine gününden ilham aldığına inanılıyor. Peki, Aziz Valentine kim? Hemen anlatalım. Roma İmparatorlarından biri olan 2. Cladius, savaşmaya çok istekliymiş. Savaşıp yeni topraklar alarak sürekli olarak Roma’nın gücünü artırmak için çalışmış. Ancak halk, bir süre sonra sürekli savaş halinde olmaktan bıkmış. İnsanlar aileleri ve sevdikleriyle olmak istemiş. Savaştan kaçmak için ellerinden geleni yapıyorlarmış. Ordusuna asker bulamayan 2. Claudius bu durumun nedeninin araştırılmasını istemiş. Bir süre sonra öğrenmiş ki; genç erkekler sevgili ya da eşlerini bırakıp savaşa gitmek istemiyormuş. Bugün kulağa çok haklı gelen bu istek karşısında imparatorun tepkisi sert olmuş. Savaşmak yerine sevdikleriyle olmak isteyen isteyen insanlara öyle bir engel koymuş ki, inanılmaz. 2. Claudius, evlenmeyi yasaklamış.

 

Evet, yanlış duymadınız Roma’da artık nişanlanmak ya da evlenmek yasakmış. Bu sırada manastır rahiplerinden olan Aziz Valentine birbirini seven insanlara engel olmayı doğru bulmayarak onları gizli gizli evlendirmeye başlamış. Bir süre sonra Aziz Valentine’nin imparatorun emrine karşı çıktığı duyulmuş ve cezalandırılmış. “sevenler ayrılmasın” diye kendini feda eden Aziz Valentine 14 Şubat günü idam edilmiş. Bundan sonra Roma’da her yılın Şubat ayının 14. günü Aziz Valentine anma günü olmuş. Zamanla da sevgi ve sevgili gününe dönüşmüş.

 

2024 Sevgililer Günü Ne Zaman?

 

Asıl adı dünya sevgi günü olan ve bizde daha çok sevgililer günü olarak bilinen bu özel gün, heyecanla bekleniyor. Sevgili ile baş başa yemek, birlikte bir gezi, karşılıklı bir sohbet, eğlenceli bir akşam ve bu özel günü anımsatacak hediyeler heyecanı artırıyor. Peki, 2024’te sevgililer günü hangi güne denk geliyor?  Hafta sonu planları yapanlar için hemen söyleyelim ki; 2024’te 14 Şubat ne güne geliyor sorusunun yanıtı, salı günü.

 

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

 

Sevgililer günü için hediye arayışında iseniz aklınıza yüzlerce şey geliyor olabilir. Gerçekten de erkek ya da kadın fark etmeksizin sevgiliye özel hediye arayışında çok sayıda seçenek söz konusu. Parfümler, ayakkabı ve çanta modelleri, mont ya da kazaklar gibi giyim ürünleri, takı çeşitleri ve teknoloji ürünleri ilk akla gelenler. Ayrıca bir hediye vermek yerine sinema veya konsere götürmek, sevdiği bir müzik grubunu canlı olarak dinlemek ya da baş başa yemeğe çıkmak da tercih edilebilir. Peki, sevgililer günü hediyesi olarak ne almalı? Teknoloji ürünleri arasında hediye seçmek isteyenlere harika önerilerimiz var.

 

Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Akıllı Telefon Modelleri

 

Sevgililer günü hediyesi olarak akıllı telefon modelleri çok tercih ediliyor. iPhone 14, Galaxy S22 Ultra, Xiaomi Note 11 Pro, Huawei Nova 10 SE gibi akıllı cep telefonu modelleri içinden hem bütçenize hem de beklentiye uygun bir seçim yaparak sevgilinize sunabilirsiniz. Akıllı telefon modellerinden birine ihtiyaç yok ise ya da bütçeniz bunun için yeterli değilse kullandığı cep telefonuna yeni bir kılıf da alabilirsiniz. Çok çekici ve kullanışlı tasarımları olan yeni nesil cep telefonu aksesuarları içinden sevgilinizin zevkine uygun bir model seçebilirsiniz.

 

Sevgiliye Tablet Seçimi

 

Tablet bilgisayarlar, pratik olmaları ve işlevsellikleri ile farklı alanlardaki ihtiyaçları karşılıyor. Oyun, sosyal medya kullanımı, iş takibi, dizi ve film izleme keyfi ve online pek çok işi yapabilme esnekliği ile gerçek bir ihtiyaç haline geldiler. Yeni iOs veya android bir tablet için Vodafone ile fatıraya ek ödeme kolaylığını da dikkate alın. Ayrıca Red’lilerin en çok tercih ettiği faturaya ek cihazlar da size fikir verebilir.

 

Sevgililer İçin Akıllı Saat Modelleri

 

Akıllı telefon ya da tablet yerine akıllı saat almak da hoş bir jest olabilir. Çok işlevsel olan akıllı saatlerin aynı zamanda çok şık seçenekleri de var. Sevgilinize yeni bir akıllı saat alarak onu mutlu edebilirsiniz.

 

14 Şubat’ta Oyun Tutkunu Sevgiliye Oyun Ekipmanları

 

14 Şubat sürprizleri içinde oyun dünyası güzel bir yer tutuyor. Oyun konsolu, oyuncu mouse modelleri ya da oyun için yeni bir bilgisayar almanız oyun düşkünü sevgilinizi çok mutlu edebilir. Vodafone ile faturanıza ek ödeme seçeneklerini de değerlendirerek oyuncu ekipmanlarını inceleyebilirsiniz. Birlikte oyun oynamak da paylaşım için müthiş bir fırsat yaratır, bizden söylemesi ;)

 

Sevgililer Günü Hediyesi Bluetooth Kulaklıklar

 

Sevgilinize teknoloji ürünü almak ve yaşamını kolaylaştırırken her kullanımda sizi düşünmesini sağlamak için ona yeni bir bluetooth kulaklık alabilirsiniz. Böylece dinlediği her şeye gerçekten siz olacaksınız. Sevgililer günü sürpriz fikirleri içinde Bluetooth kulaklıklar, en gözde fikirler arasında.

 

Sevgilinize Hayalindeki Arabayı Kiralayın!

 

Sevgililer günü fikirleri içinde araç kiralama seçeneği size ilk başta biraz ilginç gelebilir. Ama sevgilinizin o hayalini kurduğu otomobili kullanma deneyimini unutamayacağı kesin. Araç kiralama seçenekleri oldukça zengin. Sıradan bir binek otomobili ihtiyaç dahilinde kiralayabildiğiniz gibi spor otomobili de müthiş bir deneyim için kiralamak kulağa harika geliyor. Sevgilinizin hayallerini süsleyen BMW, Volvo, Audi ya da Mercedes modelini bir günlüğüne doya doya kullanması onun hiç unutamayacağı bir gün yaşamasını sağlayabilir. Sevgililer günü için hediye fikirleri içinde bu fikri de mutlaka bi’ düşünün. Bunun için araç kiralama kampanyalarına bakabilirsiniz. Ayrıca güncel bir kampanya olarak Tiktak araç kiralamada Red’e özel ilk kiralama için 400 TL değerinde puan da var. Budget ile araç kiraladığınızdada %40 indirim fırsatı var. BuradaRed’lilere özel Opet ile 100 TL indirim fırsatıda değerlendirilebilir. Araç kiralamış iken park yeri ücretlerini de dert etmeyin. Çünkü ücretsiz İSPARKfırsatları da size özel.

 

Sevgiliyle Tatil

 

Sevgililer günü hediye fikirleri içinde tatil yapmak son yıllarda çok popüler. Sevgililer günü sürpriz arayışında güzel bir tatil planını değerlendirebilirsiniz. Sevgililer günü harika bir tatil fırsatı olabilir. Sevgililer gününden önceki hafta sonu ile pazartesi, salı gününü birleştirerek biraz yarıyıl tatili biraz da romantizm molası verebilirsiniz. Sevgiliyle tatil demişken Vodafone’da Red’lilere özel Havaist’ten %50 indirim fırsatı olduğunun da altını çizelim.

 

Sevgiliyle Tura Çıkmak ve Sevgililer Gününde Yurtdışı Seyahati

 

Sevgiliye hediye fikirleri denilince seyahat da akla gelmeli. Hatta sevgililer gününde ne yapabilirim sorusunun en keyifli ve etkili yanıtı bile olabilir güzel bir seyahat planı yapmak.  Seyahatlerin en fazla iz bırakan anılar olduğu düşünürsek birlikte yapacağınız seyahatler ilişkinizi de daha güçlü kılabilir. Böylece 14 Şubat hediye fikirleri içinde tur, tatil ya da seyahatlar öne çıkıyor. İster yurtiçi üster yurt dışı tatili planlayın; gittiğiniz yerleri tanımak isteyeceksiniz. Red’lilere Özel 12 ay ücretsiz Piri aboneliği hediyesi de bu seyahatlerde size iyi gelebilir.

 

Ayrıca Sevgililer gününü seyahatle taçlandırmak için ​​Red’lilere Özel Seyahat Yanımda ile yurt içi uçak biletlerinde 150 TL indirim fırsatından da yararlanabilirsiniz. Buna ek olarak Red’lilere Özel Seyahat Yanımda ile yurtdışı turlarda 1500 TL indirim fırsatı da var.

 

Moda ürünleri, hem erkek hem de kadınlar için sevgililer günü hediyesi arayışında giyim ürünleri en popüler seçeneklerdir. Atkı bere eldiven setleri, şık elbise modelleri, kar botları ya da marka çantalar gibi seçenekler giyim ürünü olarak tercih edilebilir. DCEY marka elbiseler de size harika seçenekler sunuyor. RED’lilere özel DCEY kampanyası ise bu noktada değerlendirilebilir.

 

Doğa Tatili

 

Başbaşa doğa tatili yapmak da çok dinlendirici olabilir. Birbirinizi şehrin gürültüsü olmadan dinlemek size iyi gelecektir. Doğayla iç içe muhteşem bir tatil için Longosphere Glamping harika bir seçenek. Üstelik yıl sonuna kadar tüm rezervasyonlarınızda Red'e özel %10 indirimi de var. Üstelik her satın alımda 1 adet Macera Parkı bileti de hediye!

 

Yurtdışı Tatilleri

 

Sevgililer günün doğduğu şehirde 14 Şubat kutlamak çok etkileyici olabilir. Sizce de öyle ise hemen Roma uçak biletifiyatlarına bakabilirsiniz. Romantik bir Kapadokya turu da size çok iyi gelebilir. Belki de gurme iki sevgili için Gaziantep gezisi tercih edilmeli :) Yurtiçi, yurtdışı uçak biletlerinde ve turlarda avantajlı fiyatlara Redlilere özel seyahat kampanyaları ile ulaşabilirsiniz.

 

Başbaşa Kahve Keyfi

 

İçinizi ısıtacak bir kahve de sevgilinizi çok mutlu edecektir. Redlilere özel Starbucks’tan her ay 1 adet kahve değerinde "15 Yıldız" hediye fırsatını da değerlendirebilirsiniz.  Ayrıca kahhve.com’da 100 TL indirim fırsatı da yine Vodafone Red işbirliğiyle yüzünüzü güldürebilir.

 

Vodafone Red’li olmak, büyük bir ayrıcalık. Bu ayrıcalıklı dünya Sevgililer gününde de kazandırıyor. Siz de Red’lilere özel ayrıcalıkları bu sevgililer gününde değerlendirebilirsiniz.

 

 

Ayrıcalıklarla dolu Red dünyası'na katılın!

Redli ol!