Netflix Oyunları Nasıl Oynanır?

10 Mart 2023

Netflix Oyunları Nasıl Oynanır?

Netflix ile her şey mümkün! Çünkü Netflix, dizi, film ve belgesel gibi içeriklerin ardından oyun dünyasına da giriş yaptı. Artık keyifli vakit geçirmek için, film veya dizi izleyenlerin yanında oyun oynamayı sevenler de kendini Netflix’te bulacak. Bu haberin yayılması kullanıcıların merakını arşınladı. Yüzlerce kişi ‘’Netflix oyunları ücretli mi?’’ gibi soruların cevabını araştırıyor. Netflix oyunlarını oynamak için, abonelik dışında herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsiniz. Bu hizmetten yararlanmak için uygulamayı indirmeniz yeterli. Yazımızda sizin için ekstra ücret, izlenen zorunlu reklamlar ve uygulama için satın alımların olmadığı Netflix Games ayrıcalıklarını detaylı şekilde inceledik.

 

Netflix Oyunları Nedir?

 

Evde keyifli vakit geçirmek isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında Netflix yer alıyor. Bu bilinç ile Netflix, her geçen gün dünyasını daha da zenginleştiriyor. Peki, Netflix oyunları nedir? Netflix Games, Netflix aboneliği ile oynanabilecek mobil oyunları tüm kullanıcılarına paylaşıyor. Netflix oyunlar içerisinde, herkesin kolaylıkla erişebileceği ve farklı kategorilerden oyunlar mevcut. Sınırlı sayıda oyun ile başladığı bu serüvene Netflix, her geçen gün yenilerini ekliyor. Sevilen oyunların yanı sıra Netflix’e özel oyunlar da bu platformda sizleri bekliyor. Netflix oyunlar ile sevdiğin dizilerin farklı bir dünyasını keşfedebilir veya beğendiğiniz oyunları mobil ile dilediğiniz yere götürebilirsiniz.

 

Netflix’te Oyun Oynamak

 

Oyun severlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu da farklı şirket ve platformların da harekete geçmesini sağladı. Netflix özel içerikleri ile şimdiden milyonlarca kullanıcıya hitap etti bile. Çünkü Netflix ile oyun oynamak hem eğlenceli hem de çok kolay? Peki, Netflix oyunlar nasıl oynanır?

 

Netflix’te oyun oynamak için izlemeniz gereken yol harikası aşağıdaki gibi listelenebilir;

 

1) Cihazınıza Netflix uygulamasını indirin.

2) Uygulamaya giriş yaptığınızda, pek çok oyun seçeneği karşınıza çıkacak.

3) Bu oyun satırı üzerinden dilediğiniz oyunu kısa süre içerisinde indirebilirsiniz.

4) Giriş yapacağınız cihaz telefon yerine bir tablet de olabilir. Bu durumda karşılaşacağınız sayfa da değişecek.

5) Tabletten giriş yaptığınızda, karşınıza farklı bir oyun satırı gelecek. Burada yer alan kategoriler arasından istediğiniz oyunu seçebilirsiniz.

 

‘’Netflix oyunlara nasıl girilir?’’ sorusu dışında merak edilen bir diğer konu ise tek hesapla birden fazla kişi oyun oynayabilir mi oluyor. Netflix üyeleri aynı hesap ile birden fazla mobil cihazdan rahatlıkla oyun oynayabiliyor. Dilerseniz hem tabletinizden hem de mobil cihazınızdan oyunlara ulaşabilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Cihaz sınırının aşılması durumunda Netflix size bilgi verecek ve seçeceğiniz farklı bir cihazdaki oturum kapatılarak, kullanıma devam edebileceksiniz.