Amazon Prime Ne İşe Yarar?

02 Şubat 2024

Amazon Prime Ne İşe Yarar?

Gelişen ve değişen iletişim seçenekleri, pek çok farklı içerik sağlayıcısını da beraberinde getiriyor. Amazon Prime da bunlardan bir tanesi. Amazon Prime yalnızca çevrimiçi bir yayın platformu değil. Aynı zamanda Amazon servislerinden ayrıcalıklı olarak yararlanılmasını sağlayan bir üyelik. Amazon Prime ne işe yarar, sorusunun yanıtını biraz açalım.

 

Amazon Prime üyelik sistemine dayalı bir platform. Amazon Prime’a üye olarak, dünyaca ünlü dizi ve filmlere ulaşmasının yanı sıra, daha pek çok farklı hizmetten yararlanabilirsiniz. Örneğin; amazon üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde kargo ücretlerinden muaf olabilir veya hızlı şekilde sipariş ettiğiniz ürünün elinize geçmesini sağlayabilirsiniz. Saymakla bitmeyen Amazon Prime ayrıcalıkları yazının devamında sizleri bekliyor.

 

Amazon Prime Nedir

 

Dünya üzerinde milyonlarca üyeye ulaşan Amazon Prime avantajlarından bahsetmeden önce ‘’Amazon Prime nedir?’’ sorusunu yanıtlayalım. Amazon Prime kısaca, ücretli abonelik sistemi üzerine kurulu olan çevrimiçi bir yayın platformu. Fakat yalnızca sunulan hizmetler dünyaca ünlü yapımlarla sınırlı değil. Amazon Prime üyeliği alarak, binlerce film ve diziye, yüzlerce Tv programına aynı zamanda uzantıları sayesinde, popüler oyunlara dahi ulaşabilirsiniz.

 

Amazon Prime Avantajları

 

Amazon Prime üyeliği, pek çok ayrıcalığın kapılarını aralıyor. Prime üyeliği sayesinde, avantajlarla dolu bir dünyaya girmeye hazır olun! Amazon Prime Video ile dünyanın hayran olduğu yapımları keşfedebilirsiniz. Aynı zamanda Amazon Gaming sayesinde, mobil cihazlar üzerinden, sevilen oyunları oynayabilirsiniz. İşte Amazon Prime avantajları;

 

- Amazon Prime Teslimat Fırsatları

 

Amazon Prime Üyeliği sayesinde binlerce ürünü, hızlı teslimat ile satın alabilirsiniz. Bu işlemi sınırsız sayıda tekrarlayabilir ve satın alımlarınızda, ertesi gün teslimat veya aynı gün teslimat seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Amazon Prime üyelerine ücretsiz tanınan bu hizmetten yararlanmak için abone olmanız yeterli.

 

- Amazon Prime Alışveriş Fırsatları

 

Amazon Prime kampanyalı ve indirimli ürünleri ‘’Bitmeden Yakala!’’ kategorisinde kişilere sunuyor. Amazon Prime üyesi olarak, bu fırsattan, kişilere açılmadan tam yarım saat önce yararlanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda site üzerinden sadece üyelere özel ürünlerin tadını çıkarabilirsiniz.

 

- Amazon Prime ile Eğlence Hiç Bitmesin

 

Amazon Prime üyeliği ile Prime Video içeriklerinden sınırsız şekilde yararlanabilirsiniz. Dünyaca ünlü yapımları veya Prime özel içeriklerini, Prime Video’da bulabilirsiniz. Prime Gaming sayesinde sevilen oyunları telefon veya tabletlerinize indirerek ister çevrimiçi isterseniz de çevrimdışı izleyebilirsiniz. Dünyanın en bilinen platformlarından biri olan Twitch, Amazon Prime ile daha avantajlı. Twitch’te Prime abonelerini, birçok indirim, kampanya ve özel teklifler bekliyor.

 

Popüler Amazon Prime İçerikleri

 

Amazon Prime içerikleri zengin kategoriler içerisinde onları keşfetmenizi bekliyor. Yalnızca Amazon Video’da bulabileceğiniz içerikleri, dünyaca ünlü yapımlar ile harmanlanıyor. İşte popüler Amazon Prime içeriklerinden bazıları;

 

1 - Fleabag

2 - The Boys

3 - The Marvelous Mrs. Maisel

4 - The Expanse

5 - Carnival Row

6 - The Man in the High Castle

7 - Transparent

 

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!