FreeZone’lular İstanbulkart Yüklemelerinde Nakit İade Kazanıyor!

08 Mayıs 2024

FreeZone’lular İstanbulkart Yüklemelerinde Nakit İade Kazanıyor!

Vodafone FreeZone’lu olmak, sana hayatın hemen her alanında fırsatlar sunan bir gençlik markası ile yol almak demek. 26 yaş altındaki gençlerin yararlanabildiği Vodafone FreeZone ayrıcalıklar dünyası, tarifeye ek birçok fırsatı da beraberinde getiriyor. Faturalı veya faturasız tarife fark etmeksizin 26 yaş altı FreeZone’lu gençleri özel hissettiren pek çok avantaj var. Popüler uygulamalarda geçerli tarifeye ek GB, dilediğince konuşabileceğin dakika kullanımı ile avantajlı bir deneyim FreeZone’daseni bekliyor. Bol bol internet, dakika ve SMS içeren tarifeler ve birbirinden özel fırsatlar sürekli olarak güncelleniyor. Sinemadan seyahate ve teknoloji alışverişine uzanan fırsatları mutlaka incelemelisin! Üstelik şimdi, Vodafone FreeZone’lulara yeni bir güzellik daha geldi: İstanbul’daki FreeZone’lular İstanbul Kart yüklemelerini Vodafone Pay uygulaması üzerinden yaptıkları bakiye yüklemelerinde yükledikleri tutarın %10’unu iade alıyorlar! Üstelik kampanya, üyelik abonman yüklemelerinde de geçerli. Bu fırsat kaçmaz! Peki, kampanyanın detayları neler, hemen bakalım.


İstanbulkart'ına Vodafone Pay Uygulamasından TL Yüklemesi Yapanlara TL İadesi


Yukarıda da anlattığımız gibi eğer Vodafone FreeZone’lu isen ve İstanbul’da yaşıyorsan ulaşımı senin için kolaylaştıran harika bir fırsat var.  İstanbul’daki FreeZone’lular İstanbul Kart yüklemelerini Vodafone Pay uygulaması üzerinden yaptıkları bakiye yüklemelerinde yükledikleri tutarın %10’unu iade alıyorlar! Üstelik abonmanlar da kampanyaya dahil! Peki, Vodafone Pay nedir ve Pay üzerinden İstanbulkart’a yükleme nasıl yapılır?


Öncelikle senin de bildiğin gibi İstanbulkart’a bakiye yüklemek için farklı yollar var. Bunlardan biri mobil cüzdan uygulamalarını kullanmak. Elbette bu seçenek, çok pratik ve zahmetsiz. Başka bir yöntem de biletmatikleri kullanmak. Geçmiş yıllarda çok teknolojik görünen bu seçenek mobil cüzdanlarla gölgede kaldı, demek yanlış olmaz. İstanbulkart dolum noktalarına giderek de kartına bakiye yükleyebilirsin. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi mobil uygulaması üzerinden de yükleme sağlamak mümkün.


Pratik ve hızlı bir biçimde İstanbulkart’a bakiye yüklemek istersen Vodafone Pay uygulaması tam sana göre. Bir dijital cüzdan uygulaması olan Vodafone Pay, sanal ve fiziksel kart ile kullanılabiliyor. Üstelik etkileyici  Pay kampanyalarından da yararlanabilirsin. Mesela bahsettiğimiz kampanya gibi: Pay kartın aktif olması halinde Vodafone Pay uygulamasından İstanbulkart’ına yaptığın bakiye yüklemelerinde paranın %10'ununu iade alabilirsin.


Bu arada İstanbulkart, bir ulaşım kartı ve farklı şehir içi ulaşım araçlarında sana kolaylık sağlamak üzere tasarlanmış ama başka alanlarda da onu kullanabilirsin. Otobüs, metrobüs, füniküler, şehir hatları, Turyol, Marmaray, metro gibi toplu ulaşım araçlarında İstanbulkart ile ulaşım sağlayabilirsin. Bunu biliyorsun. Başka nerede kullanırım dersen; İstanbulkart anlaşmalı zincir marketlerde de alışveriş için kullanılabilir. Aynı zamanda İspark ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait kafe, restoran ve diğer işletmelerde alınan hizmetlerin ödemelerinde de İstanbulkart ile ödeme yapabilirsin. İstanbulkart’ın kendisi avantajlı ama onu bir de Vodafone Pay ile birlikte kullanmayı dene! Peki, Pay nedir ve nasıl kullanılır?


12 yaş üstü herkesin operatörden bağımsız dakikalar içerisinde kayıt olabileceği Vodafone Pay, avantajlarla dolu bir dünya sunuyor. Finansal işlemleri çok daha kolay ve güvenli kılan sistemi ile bütçe yönetmeyi sanıldığından daha pratik bir hale getiriyor. Ayrıca kişiye özel ayrıcalıklar sunan Vodafone Pay, farklı noktalarda avantajlara kolay erişim için de çok etkili bir seçenek.



​​FreeZone'lular İstanbulkart Yüklemelerinde TL İadesinden Nasıl Yararlanabilir?


Öncelikle bir İstanbulkart’a sahip olmalısın. Sonra da Vodafone Pay uygulamasını indirip kullanmaya başlamalısın. Vodafone Pay üyeliğinden sonra İstanbulkart’ına bakiye yüklemen gerek. Bundan sonra sana yaptığın yüklemelerde paranın %10'u cashback yapılacak. İstersen bunu adım adım anlatalım:


  • Önce ​​Vodafone Pay uygulamasına giriş yap.
  • Sana özel oluşturulan Vodafone Pay Sanal Kart’ına veya Vodafone bayilerinden alabileceğin Vodafone Fiziksel Kart’ına istediğin miktarda bakiye yükle.
  • İstanbulkart uygulaması üzerinden Vodafone Pay Sanal ya da Fiziksel Kart’ını kullanarak, abonman yüklemesi yap. Burada kampanyadan yararlanmak için bakiye yüklemesi yapmalısın.
  • Bundan sonra da Vodafone Pay Kart’ına yaptığın bakiye yüklemelerinde paranın %10'unun para iadesi yapılacak.
  • Kazandığın tutarı tüm online ve fiziksel alışverişlerinde kullanabilirsin.


İstanbulkart TL İadesi Öğrenci Abonmanlarında Geçerli mi?

FreeZone İstanbulkart Cashback kampanyası, abonman yüklemelerinde de geçerli. İstanbulkartı’na Vodafone Pay ile direkt olarak bakiye yükleyebilirsin. Öğrenci isen yani İstanbulkart öğrenci abonmanı kullanıyor isen onu da İstanbulkart uygulaması üzerinden Vodafone Pay Kart kullanarak doldurman mümkün.


İstanbulkart TL İadesi için Abonman Yüklemesi Nasıl Yapılır?

İstanbulkart için abonman yüklemesini İstanbulkart uygulaması üzerinden Vodafone Pay Kart kullanarak kolayca yapabilirsin. Bu amaçla öncelikle bir İstanbulkart’a sahip olmalısın. Ardından Vodafone Pay uygulamasını cep telefonuna indir ve üyelik gerçekleştir. Şimdi sırada Pay’e bakiye eklemek var. Dilediğin kadar bakiyeyi ekle ve ardından İstanbulkart uygulaması üzerinden Vodafone Pay Kart’ınla abonman yüklemesi yap. Bundan sonra ilgili tarihleri arasında yaptığın bakiye yüklemelerinde paranın %10'unun para iadesi yapılacak.


İstanbul, her ne kadar zor şehirlerden biri olsa da dünyanın en keşfedilesi yerlerinden biri olduğunu kabul etmek gerek. Her bir köşesinin tarih ve doğal bir nitelik sunduğu bu kenti keşfetmek ve öğrenmek bile çok heyecan verici. Sen de İstanbul’u özgürce keşfetmek için ulaşım ağını üşenmeden kullan. Bu amaçla İstanbulkart edinmen ve ona özel fırsatları da Vodafone ile keşfetmen çok kolay.


Bunun gibi daha bir çok marka ayrıcalığına sahip FreeZone tekliflerini hemen incele!

Teklifleri Gör!